Beveiliging

Wij installeren uw alarminstallatie.


Vergroot de beveiliging van uw huis en kies voor een allround alarminstallatie. Hiermee bent u voorzien van zowel een goede inbraak- als brandveiligheid, omdat het alarmsysteem op alle vlakken goed samenwerkt. Naast een goede camerabewaking worden er ook draadloze sensoren geïnstalleerd. De sensoren registreren alle beweging en licht in huis, zodat een noodsituatie direct duidelijk is.

Zodra er een noodsituatie gedetecteerd wordt gaat er een signaal richting de meldkamer, zodat er direct hulp onderweg is. Ook als er niemand thuis is! Dit systeem breidt u naar uw eigen wens uit. Met extra sensoren voor uw deur- en raambeveiliging bijvoorbeeld. Met een handige app op uw telefoon bedient u de alarminstallatie zelf.

Alarmsystemen


Contact Wilt u een alarmsysteem laten aanleggen? Dan bent u bij Zwinkels aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Honselersdijk en verzorgen advies, installatie en service van uw nieuw alarmsysteem. Voor particulieren verzorgen we een alarmsysteem voor thuis en voor bedrijven leveren we een professionele alarminstallatie voor op kantoor, bedrijfspand, loods of andere zakelijke bestemming.

Alarmsysteem woning
Bij ons kunt u terecht voor elektronische beveiliging denk hierbij aan sensoren, deurcontacten, glasbreukmelders, buitensirenes, flits- en schrikverlichting. Dit kan tegenwoordig prima draadloos zodat dit in elke woning toegepast kan worden. Bovendien heeft u de keuze als een alarm afgaat om dit te laten doormelden naar een meldkamer.

Ook is er de mogelijkheid om de bediening en controle van het alarmsysteem te laten functioneren via een smartphone.
Dit geeft veel zekerheid en een veilig gevoel.


Offerte aanvragen .